Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Jessica TIJDELIJK AFWEZIG !

Een zeer mooie Nederlandse blondine...25 jaar jong, super slank maat 34/36, lang blond haar met een geweldige natuurlijke uitstraling, een echt modellen look..with brains...en op de kamer geeft ze je een geweldige tijd !

BLIND-DATE WAARDIG...
Profiel
Lengte
1.70 m
Cupmaat
B
Kledingmaat
34/36
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Bruin
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Vandaag weer eens een bezoekje gebracht aan RVP en op basis van de site deze keer gekozen voor Jessica. Omdat Jessica voor mij nieuw was gekozen voor een half uurtje waarvan ik eigenlijk al snel door had dat dit te kort zou zijn. Wat een geweldige vrouw is Jessica zeg......super. Ze is niet alleen een plaatje om te zien maar kwam ook nog eens zeer vriendelijk over. Even betalen en op naar kamer 2! Eenmaal op de kamer belanden we, na het wassen, snel op bed. Daar was ik de eerste minuten vooral onder de indruk van haar prachtige lichaam (mooi slank, echte lekkere borsten, mooi lang blond haar, een prachtige lach en sprekende ogen) . Na wat rustig zoenen en strelen heb ik haar lekker mogen likken, wat een genot! daarna heeft Jessica mij verwend en zijn we al snel over gegaan naar 69. Daarna is ze lekker op me gaan zitten en heb ik haar lichaam goed mogen bewonderen. Vervolgens nog wat andere standjes gedaan en enorm van haar genoten. Net toen ik dacht dat ik het niet meer vol kon houden en dacht dat ik klaar zou gaan komen vroeg ze me of ik zin had in Doggy zodat ze zelf ook nog klaar kon komen. Nou dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Dus lekker achter haar plaats genomen en lekker klaar gekomen. Daarna was er nog steeds geen haast, maar heb ik nog even lekker met haar kutje mogen spelen. Al pratende afgerond en weer huiswaarts gegaan.
© 2020 Rendez-Vous Prive
Wij zijn weer open ! Je bent van harte welkom !Onverwacht maar blij verrast mogen wij als laatste contactberoep weer aan de slag !

Naast het hygieneprotocol van het RIVM is er nu een coronaprotocol. (zie banner)
Op de damesprofielen vindt je info over de dame en data over hun aanwezigheid.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor al uw vragen via ons emailadres info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse