Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Jill
TIJDELIJK AFWEZIG !

Beeldschone Nederlandse blondine met een lang, slank en atletisch lichaam en een geweldige erotische uitstraling, ze draagt graag uitdagende lingerie, en op seksgebied weet ze U op en top te verwennen, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos bij de juiste chemie..!

Profiel
Lengte
1.86 m
Cupmaat
D
Kledingmaat
36
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Jill, wat een verschijning, de lengte van een model, maar het figuur wat nog veel beter is dan een model. En het was nog een blind date ook.( niet helemaal blind want uiteraard wel afgegaan op de foto’s op de site maar dat zegt tegenwoordig ook niet veel).
Tijdens het uitkleden kon ik mijn ogen niet van haar afhouden, wat ontzettend mooie dame had ik nou weer uitgekozen. Tijdens het wassen begon mijn paal al aardig hard te worden, gelukkig duurde het wassen niet al te lang anders was het wel heel snel gegaan. Na het wassen heb ik haar nog geholpen met het ontdoen van haar jurkje, hieronder had ze een mooi setje aan, een zeer minuscuul slipje waar haar mooie billen ontzettend goed in uit kwamen. En haar borstenpartij was ook zeer aanwezig. Ik ging achter haar staan en kuste haar voorzichtig in haar nek en begon haar rug te masseren. Dit werd in goede aarde ontvangen en ze ging met haar hand achter haar rug langs en begon mijn hard geworden lul te verwennen, daarna ging ze nog met haar billen er tegen aan wrijven en ik snelde mij maar snel naar het bed en zij ontdeed zich van haar kleren en ging zich opfrissen.
Vanaf het bed genot ik weer van het mooie uitzicht en ze kwam bij me liggen en we begonnen heerlijk te kussen, van rustige kusje met haar zachte lippen tot heerlijk lange tongzoenen waarvan je maar niet genoeg kon krijgen. Ze ging bovenop me liggen en deed haar borsten voor mijn gezicht en uiteraard begon ik hier lekker aan te likken. Daarna weer heerlijk zoenen en ze daalde af naar beneden, ze speelde heerlijk met mijn lul en ze keek mij ontzetten geil aan en vroeg of ik met of zonder gepijpt wil worden, bijna in een moment van zwakte wou ik gaan voor zonder maar toch gekozen voor met( zekerheid voor alles ondanks het verlangen). In een split second deed ze er een condoom om en begon me heerlijk te pijpen, gevarieerd tempo en lekkere rondjes om mijn eikel heen. Daarna vroeg ze of ik gevoelige tepels had en ik bevestigde dat en ze kneep er lekker hard in tijdens het pijpen, ze ging iets omhoog en begon aan mijn tepels te likken en af een toe een bijtje erin en mijn jongeheer werd harder en harder. Jill ging weer naast mij liggen en weer begonnen we heftig te zoenen en langzaam daalde mijn hand naar beneden, eerst tussen haar dijen en over haar buik en daarna legde ik mijn vingers op haar kutje en langzaam ging ze heen en weer. Ik boog mij over haar heen en verwende eerst haar borsten met mijn mond en en ik daalde af tussen haar benen. Een heerlijk fris strak mooi geschoren kutje trof ik daar aan aan en kon het niet laten om deze ook met mijn tong te verkennen en verwennen. Ik hield het niet meer en ik moest mijn harde pik in haar steken, ik ging voor haar op mijn knieën en boog naar voren en weer verstrengelde onze tongen met elkaar en ik gleed bij haar naar binnen. Eerst een paar beheerste rustige stoten en daar opvolgend schroefde ik het tempo omhoog. Ze kreunde lekker, niet overdreven maar het moedigde mij wel aan en ik stootte lekker diep en hard bij haar naar binnen en tijdens het stoten ook nog lekker kussen.Hierna overgegaan op doggy style, omdat ze zo lang is heeft ze de perfecte hoogte om haar lekker van achteren te nemen, ook hier weer eerst aftasten maar ze vroeg of ik haar lekker hard wou nemen in haar kutje en daar gaf ik zeker gehoor aan en binnen no time kwam er een seintje van mijn bijbal dat het de hoogste tijd was en spoot ik heerlijk mijn warme zaad bij haar naar binnen, uiteraard kwam het in het condoom maar het gevoel was super en ze voelde lekker strak aan.
Na wat schoonmaak handelingen nog lekker op het bed nagepraat over koetjes en kalfjes, en heb haar nog even gemasseerd want zo vaak krijg je niet de kans om aan zo’n mooie dame te zitten.
Ze oogt niet alleen mooi maar ook van binnen is ze mooi ze behandelt je met respect en uiteraard ik ook naar haar.
© 2020 Rendez-Vous Prive
Wij zijn weer open ! Je bent van harte welkom !Onverwacht maar blij verrast mogen wij als laatste contactberoep weer aan de slag !

Naast het hygieneprotocol van het RIVM is er nu een coronaprotocol. (zie banner)
Op de damesprofielen vindt je info over de dame en data over hun aanwezigheid.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor al uw vragen via ons emailadres info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse