Rooster
Kim
Een puur Nederlandse jonge dame..vol passie en opwinding..met een prachtig volslank lichaam met grote natuurlijke borsten..sensueel en een natuurlijke sexappeal..en op seksgebied heeft ze een geweldige drive..ze biedt o.a. een geweldige dildo-show, diverse massages zoals een uitgebreide prostaat-massage, anaal..en nog veel meer, alles in onderling overleg uiteraard !

Profiel
Lengte
1.80 m
Cupmaat
E
Kledingmaat
42
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Aanwezigheid
woensdag 26 januari 2022
10:00 - 17:00
vrijdag 28 januari 2022
10:00 - 17:00
zaterdag 29 januari 2022
10:00 - 17:00
Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Een poosje geleden Kim bezocht, ze trok al een poosje mijn aandacht ondanks dat ze met slechts één foto op de site van Rendez-Vous Privé staat. Gebeld voor een afspraak en richting Made getogen.

Eenmaal gearriveerd werd ze voor me geroepen en ik werd opgehaald door een knappe dame, helemaal mijn smaak. Ze is behoorlijk lang en heeft een goed figuur, ik zou haar als "normaal" omschrijven qua postuur met flinke stevige borsten en halflang blond haar. Na afhandelen van de betaling bij de ontvangstdame nam Kim me mee naar de kamer en daar even opgefrist.

Ondertussen lag Kim op bed al honderduit kletsend op bed op me te wachten. Het is een gezellige dame en we konden het echt ergens over hebben, dus het bezoek begon al goed.

Uiteindelijk kom je daar natuurlijk niet voor en Kim begon met een lekkere massage. Dat kan ze echt heel goed. Na verloop van tijd deed ze een condoom om en heeft ze me uitgebreid ontzettend lekker gepijpt.

Ten slotte heeft Kim me afgetrokken en zo ben ik heerlijk klaar gekomen. Normaal ben ik toch liefhebber van intiem klaarkomen, maar na deze behandeling was dat dit keer echt niet meer nodig.

Weer even gedoucht waarbij Kim me lekker van de massageolie heeft ontdaan, en daarna was helaas de tijd echt om. Hartelijk afscheid genomen en zeer voldaan huiswaarts gekeerd.
© 2020 Rendez-Vous Prive